Aprenentatges avançats arrelats al món real

A l'àmbit dels idiomes estrangers compta amb la col·laboració d'organitzacions que potencien l'aprenentatge de diverses llengües estrangeres (anglès, alemany, francès i xinès) i la realització d'intercanvis i programes internacionals (Alemanya, Anglaterra i Xina), que ens ajuden a configurar-nos com una escola concertada plurilingüe a Sant Boi.

Els recursos tecnològics estan presents com a eines que faciliten als estudiants l'accés a múltiples fonts d'informació que ha de saber triar amb criteri i com a recolzament de les metodologies emprades en tot el procés d'ensenyament – aprenentatge. La seva correcta utilització representa per als estudiants l'adquisició d'una de les competències, la digital, que li serà de gran utilitat per potenciar d'altres, per accedir i estar connectat amb el coneixement i per comunicar-se amb aquest llenguatge en múltiples modalitats.

L'esport està a l'ADN del Projecte Educatiu tant en la pràctica de l'activitat física com en l'adquisició d'hàbits saludables i la vivència dels valors vinculats a aquesta disciplina.

A l'àmbit de l'orientació i la formació té subscrits convenis de col·laboració amb Universitats i Entitats que desenvolupen programes d'orientació professional, formació del professorat, jornades tecnològiques i de recerca, així com la concessió de beques per als alumnes...

A l'àmbit de la solidaritat i cooperació, integra els seus estudiants en projectes socials dins de l'escola, entre iguals, i a l'entorn: Llars de la gent gran, Hospitals, Fundacions... i organitza campanyes de solidaritat amb la Creu Roja, la Fundació Vicenç Ferrer i d'altres Organitzacions, com ara la Fundació Cruyff, amb la qual té establert un acord de cessió d'espais esportius per fer activitats adaptades amb nois i joves amb discapacitat. 
© FUNDACIÓ LLOR