Trets d'identitat
Euroescola

El Programa “Euroescola” és un programa del Parlament Europeu, en col·laboració amb la Comissió Europea i els Ministeris d'Assumptes Exteriors dels països que formen la Unió Europea, en el que hi participen 30 alumnes de 4t d'ESO, que s'organitzen en diferents comissions. 

Al llarg del curs van presentant iniciatives perquè els nostres alumnes, els que formen part del programa, apropin les activitats que fa el Parlament Europeu a tota la Comunitat Educativa, les que afecten més directament a tots els ciutadans i ciutadanes de la Unió. Es fan campanyes informatives sobre les activitats aprovades, l'any europeu, el dia d'Europa, enquestes... es manté un Infopoint sobre informacions d'actualitat, situat durant tot l'any al hall. Es manté també informació actualitzada a les xarxes socials.
Aquest programa ha significat que la nostra escola fos la primera Escola Ambaixadora del Parlament Europeu des del curs 2017-2018, a Catalunya.

Un grup d’estudiants de 1r de Batxillerat van al Parlament Europeu d’Estrasburg convidats com a participants i guanyadors de successives edicions del concurs EUROSCOLA. Debatran amb estudiants d’altres vint països europeus temes d’actualitat com: el desenvolupament sostenible, drets humans i seguretat, el futur d’Europa, els fluxos migratoris i la seva integració en els països d’acollida; o el treball juvenil.

 

© FUNDACIÓ LLOR