Trets d'identitat / Orientació professional

L'objectiu és que tots els i les alumnes triïn correctament per poder accedir a la primera opció de grau o cicle formatiu i sobretot, que hi romanguin més enllà del primer any, superant la verdadera selectivitat.L'objectiu és que tots els i les alumnes triïn correctament per poder accedir a la primera opció de grau o cicle formatiu i sobretot, que hi romanguin més enllà del primer any, superant la verdadera selectivitat.L'objectiu és que tots els i les alumnes triïn correctament per poder accedir a la primera opció de grau o cicle formatiu i sobretot, que hi romanguin més enllà del primer any, superant la verdadera selectivitat.. Els i les alumnes hauran de prendre la primera decisió vital de la seva trajectòria, essent un repte molt gran amb els més de 500 graus disponibles a Catalunya en aquests moments. L'autoconeixement, la formació en la presa de decisions i l'acompanyament en la navegació per l'oferta educativa és indispensable i s'ofereix a través de la tutoria, les xerrades i les reunions amb professionals i la visita a universitats i facultats dels diferents àmbits d'estudi. 

L'objectiu és que tots els i les alumnes triïn correctament per poder accedir a la primera opció de grau o cicle formatiu i sobretot, que hi romanguin més enllà del primer any, superant la verdadera selectivitat.
© FUNDACIÓ LLOR
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies