Notícies

Els beneficis del ioga pels infants

27/09/2019

Els/Les alumnes de P4 i P5, que són fixes al menjador de l'escola, ja han començat l'activitat de ioga al migdia. L'objectiu d'aquesta activitat, i en especial d'aquesta franja horària, és dinamitzar les estones de pati del migdia.

A més, la pràctica d'aquesta disciplina física en edats primerenques aporta molts beneficis als infants. Com són l'augment de la flexibilitat, la coordinació i l'equilibri, que paral·lelament ajuden a consolidar la confiança de cadascun en les seves capacitats i inclús, la seva autoestima.

El ioga també contribueix a fer que els nens i nenes aprenguin a respectar els companys i estimular l'harmonia interior. Fet que va lligat a la canalització de l'energia i una gestió de les emocions que faciliti l'autocontrol.

 


Tornar a veure totes les notícies

© FUNDACIÓ LLOR
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies