Notícies

Creen una guia FAQS pels infants

25/05/2020
Aquesta setmana des del DOIP ens informen de la creació de la guia FAQS. La guia és un conjunt de respostes a preguntes freqüents que es poden fer els nens i nenes durant l'estat d'alarma per COVID-19, fruit d'un projecte amb mirada multidisciplinària i transdisciplinària.

Es tracta d'una iniciativa en clau d'infància per crear, de forma col·laborativa, un recurs que posa la mirada en les necessitats dels nens i les nenes durant aquests mesos tan difícils, i en els dubtes, preguntes, neguits i curiositats que puguin tenir sobre l'actual situació durant l'estat d'alarma causat per la COVID-19.

Es vol posar a disposició dels infants de tot el territori un espai on puguin formular directament les seves preguntes i obtenir respostes dels experts i les expertes assignats de diferents disciplines com la psicologia, la pedagogia i psicopedagogia, el treball social i l'educació social.

Per a més informació, podeu accedir a aquest enllaç.


Tornar a veure totes les notícies

© FUNDACIÓ LLOR
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies