Notícies

#ACASALLEGIMENVEUALTA

13/05/2020
A conseqüència de l'Estat d'Alarma, la setzena edició del Certamen de Lectura en veu alta va quedar cancel·lada. Ara, des del Grup Enciclopèdia i el Departament d'Educació han canviat el plantejament de l'acte i l'han traslladat a Internet.

Per seguir amb el concurs han llençat un format de Certamen en confinament: #acasallegimenveualta del 21 d'abril al 29 de maig. Els concursants poden fer compartir els seus vídeos llegint amb tot el seu entorn a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #acasallegimenveualta.


La Narel López (4t de Primària) i la Marta Comas (6è de Primària), les alumnes del Llor que van quedar guanyadores del Concurs en veu alta de l'Escola, ja han enviat les seves participacions en el Certamen.

Gràcies a la col·laboració de La Galera i de Text (segells del Grup Enciclopèdia), entre tots els centres educatius participants sortejarem 10 lots de llibres per al centre, que farem arribar quan s'acabi el confinament.

Us adjuntem els vídeos que han enviat per a participar en el Certamen: 

Narel López
Marta Comas


Pàgina web del Certamen 

Tornar a veure totes les notícies

© FUNDACIÓ LLOR
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies