Projectes actuals

Activitats de promoció de l’esport: tenim interès en sumar pares i mares de l’escola en el desenvolupament d’activitats fisico esportives que ajudin a promoure la salut i el benestar. Volem impulsar activitats saludables en contacte amb la natura i que permetin millorar el coneixement entre els membres de la comunitat educativa de l’escola Llor.

Activitats d’estímul de la participació dels pares i mares de l’escola a través de l’ús de les noves tecnologies. En coherència amb el projecte educatiu de la nostra escola concertada tenim interès a donar a conèixer la nostra tasca obrint canals de comunicació a traves de les xarxes socials, via twitter @ampaescolallor

Activitats de promoció de la salut donant suport a les campanyes que l’escola desenvolupa a l’entorn dels hàbits saludables: l’alimentació, la salut, l’esport. També participant de campanyes impulsades per entitats sanitàries de Sant Boi, per exemple en l’estudi que lidera Sant Joan de Déu en l’àmbit del Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH)

© FUNDACIÓ LLOR