Oferta educativa / Metodologia de Treball Primària

L’objectiu d’aquests sis cursos és el de proporcionar una formació integral que faci possible el desenvolupament de les capacitats dels estudiants (motrius, d’equilibri personal, de relació i actuació social), i l’adquisició dels coneixements bàsics culturals i d’aprenentatge que li serviran per orientar i portar a terme el seu futur.

Entenem però, que l’aprenentatge té una dimensió social que fa que les coses apreses siguin viscudes i valorades de formes diverses. És per això que fonamentem l’educació dels valors, tant els que fan referència a un mateix com els que afecten directament als altres. Ho fem a partir d’un treball tutorial acurat i enriquidor, tant referent a actuacions globals de tota l’escola, com a partir del treball en grup i, dins d’aquest, un precís seguiment individual de cada estudiant. D’aquesta manera els estudiants aprenen a cooperar en un projecte compartit, amb implicació personal i incidència col·lectiva.

Programes Específics de Primària


Organització de l'etapa educativa per cicles: 
- Cicle Inicial: 1r i 2n de Primària
- Cicle Mitjà: 3r i 4t de Primària
- Cicle Superior: 5è i 6è de Primària.

Àrees complementàries (5h, setmanals) 
- Cicle Inicial (TIC -iPads, Netbooks, robòtica-, xinès/tallers de llengües, Natació, Càlcul i Enginy i Comunicar-se)
- Cicle Mitjà (TIC -iPads, Netbooks, robòtica-, Natació, xinès/tallers de llengües, Càlcul i Enginy, Ritmes i Sons)
- Cicle Superior (TIC, Natació, Tècniques de treball cooperatiu, Francès i Alemany/taller de llengües)

Departaments d'anglès (Teatre en anglès, English Day, auxiliars de conversa, presentació a l'examen oficial de Cambridge "Flyers" a 6è de Primària …).

Departament de matemàtiques (concurs de càlcul mental i problemes, didakids, proves Cangur i participació en concursos intercentres de la Fundació Tr@ms, ...)

Departament de català i castellà  (Pla lector, company lector, explica’m, contesnet, tr@mscriure, correu electrònic, concurs de Sant Jordi, Jocs Florals, animacions a la lectura, conta contes, concursos de lectura en veu alta,…) 

 
Horari lectiu: 
Matí de 9.00h a 13.00h
Tarda de 15.00h a 17.00h


Serveis opcionals: 
Acollida de 8.00h a 9.00h
Permanència a Cicle Inicial de 17.00h a 19.00h 
Permanència a partir  de 3r de Primària de 17.00h a 19.00h
© FUNDACIÓ LLOR
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies