ESCOLA ESPORTIVA / Gimnàstica Rítmica / Gimnàstica Rítmica

 

A partir de 3r de primària comencen a participar en els Jocs Escolars que organitza el Consell Esportiu del Baix Llobregat. Aprenen com funciona el reglament i els requisits tècnics indispensables en totes les competicions individuals i conjunts. Depenent de cada categoria, han d’aprendre i adquirir les destreses en les rutines de mans lliures, pilota, cercle, maces i/o cordes.


Aquesta activitat esportiva fomenta valors tan importants com la perseverança en el treball, l’esperit de sacrifici, l’autodisciplina, voluntat i ganes de superar-se, el treball en equip i la responsabilitat que tenen amb el grup, El desenvolupament de les relacions personals: el companyerisme, preocupar-se pels altres i la  tolerància i respecte vers les diferències tant físiques com tècniques. En definitiva, formar esportistes alhora que persones que tenen uns valors que els han de servir per la seva vida.

Grups

- AR 2: Nenes de 3r d’Educació Primària

- GR A: Nenes de 4t d’Educació Primària

- GR B: Nenes de 5è i 6è d’Educació Primària

- GR C: Noies d’ESO i Batxillerat

Horari

– GR A: Dilluns i dimecres de 17.00h a 19.00h

– GR B: Dilluns, dimecres i divendres de 17.00h a 19.00h

– GR C: Dimarts, dijous i divendres de 18.30h a 20.00h
© FUNDACIÓ LLOR
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies