ESCOLA ESPORTIVA
Gimnàstica Rítmica Competicions

Habitualment són els dissabtes al matí. A cada competició i/o festival rebreu un comunicat assenyalant el dia, l’hora, la població i l’adreça del poliesportiu on es celebra. La modalitat d’individual comença a finals de gener i conjunts a mitjans de març.

Ambdues modalitats de competició estan estructurades en tres fases:

- Fase ZONA: competició de varies jornades on la classificació final establirà les gimnastes i equips que passen a la següent fase.

– Final COMARCAL: les gimnastes i equips classificats competeixen pel Campionat de Barcelona.

– Final NACIONAL: les millors gimnastes i equips de cada provincia competeixen pel Campionat de Catalunya.


Paral·lelament a les competicions, l’escola organitza cada curs el Festival de Nadal que serveix de presentació dels programes: Iniciació a la dansa, Activitats Rítmiques, Ball Modern i Gimnàstica Rítmica. El Trofeu Llor de conjunts on participen altres entitats de la comarca i Barcelona, i el Festival Final de curs (juny).

Les categories s’assignen segons l’edat:

* Categoria prebenjamí (6 i 7 anys)

* Categoria benjamí (8 i 9 anys)

* Categoria aleví (10 i 11 anys)

* Categoria infantil (12 i 13 anys)

* Categoria cadet (14 i 15 anys)

* Categoria juvenil (16 i 17 anys)

Normativa de les competicions:

Normativa de competició dels JJEE

Manifest de valors als esports individuals

Calendari de competicions

Per consultar els resultats de les diferents jornades dels Jocs Escolars, cliqueu aquí i accedireu a la web del Consell Esportiu del Baix Llobregat on puntualment s’actualitzarà aquesta secció. En el menú de l’esquerra, seleccioneu Esports Individuals i tot seguit la imatge de Gimnàstica Rítmica.

Per consultar els resultats de les Finals (Territorial i Nacional) cliqueu aquí per accedir a la pàgina de la Unió de Consells Esportius de Catalunya que és l’entitat organitzadora.

 
© FUNDACIÓ LLOR