Trets d'identitat / TIC a l'Educació Primària

 

Petita explicació:

iPads/Ordinadors/PDI/

Les eines TIC ja estan molt adaptades a les diferents activitats que es fan a Primària i es fan servir segons les necessitats de cada situació, estudiant i àrea.
A més a més, des de 5è de Primària cada estudiant té el seu ordinador portàtil per treballar. 

Alumnes implicats:

Primària

Professors responsables:

Tutors i professorsPetita explicació:

Robòtica

Al Cicle Inicial de Primària continuem treballant la robòtica educativa (coneixements iniciats des de l'Educació Infantil amb les Bee bots).

A partir del treball amb diferents dispositius, incidim en la creació d'estructures i màquines simples. A part de tots els coneixements, àrees i conceptes implicats STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques); treballem amb l'objectiu d'obtenir una sèrie de beneficis com poden ser l'aprenentatge a través de l'assaig i error, la resolució de problemes, el pensament divergent, la creativitat, l'ordre i, per descomptat, el treball en equip.

Alumnes implicats:

1r, 2n i 3r Primària

Professors responsables:

Elsa Domínguez


  
© FUNDACIÓ LLOR
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies