Trets d'identitat / Projectes Tr@ms

Petita explicació:

Literactua: Hola Brossa!

Es tracta d’un projecte interdisciplinari que pretén endinsar els estudiants a la nostra cultura, ampliar el seu coneixement vers els diferents autors literaris catalans  i fomentar la sensibilitat i estima cap a les seves obres. Partim d’apropar la vida dels autors als estudiants i ubicar la seva obra en l’època corresponent. A cada curs es treballa un autor i el projecte rep el nom de l’autor que es treballa.

Alumnes implicats:

Cicle Inicial

Professors responsables:

Pilar Artigues

 

Petita explicació:

Contesnet Tr@ms:

El projecte intercentres de Contesnet està adreçat als estudiants de 2n de Primària. Consisteix en la realització d’un conte per classe en el que cada capítol (text i imatge) és elaborat per una escola diferent de manera successiva. S’inicia l’activitat amb una presentació de la classe que es penjarà en el blog comú. Un primer capítol és la introducció, el segon capítol és el nus amb dues possibilitats de continuar el conte, i un tercer capítol de desenllaç amb dues possibilitats més d’acabar el conte. AIxí, el lector podrà seguir la història segons els seus gustos i preferències.

Alumnes implicats:

2n de Primària

Professors responsables:

Tutors de 2n

 

Petita explicació:

El Correu Electrònic:

És un projecte intercentres que està adreçat als estudiants de 4t d’Educació Primària. Es planteja l’activitat com una més de les tasques de suport en el procés d’aprenentatge dins l’àrea de català que, a més de fomentar l’exercici de la llengua escrita, possibilita l’adquisició d’un seguit d’habilitats informàtiques sobre la utilització del correu electrònic.

Alumnes implicats:

4t de Primària

Professors responsables:

Tutors de 4t

 

Petita explicació:

Mr. Èthics:

Els estudiants de 5è de Primària treballaran de forma col·laborativa i utilitzant una plataforma social educativa (Edmodo) per elaborar un codi de bon ús de les xarxes socials, tenint molt present el tema de la seguretat, la protecció de la imatge personal, la privacitat i el respecte.

Alumnes implicats:

5è de Primària

Professors responsables:

Tutors de 5è

 

Petita explicació:

Problemàtics:

Aquest curs, els integrants del Departament Col·laboratiu de Matemàtiques s’han abocat a un nou projecte que s’anomena PROBLEMÀTIQUES amb l'objectiu de portar a l'aula una sèrie d'activitats matemàtiques riques que busquen fer viure als estudiants del Cicle Superior el veritable ambient de la resolució de problemes.

Alumnes implicats:

Primària

Professors responsables:

Ramon Martin

 

Petita explicació:

Tr@mscriure:

Activitat compartida amb escoles de la Fundació TR@MS. Cada escola presenta una producció escrita (poema, conte…) per Cicle. Els nens i nenes de Primària de les escoles les llegeixen i trien les que els hi agrada, i aquesta producció és la que guanya.

Alumnes implicats:

Primària

Professors responsables:

 

Tutors de Primària

 

© FUNDACIÓ LLOR
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies