Instal·lacions

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
1. Aulari

És l’edifici més gran de l’escola. Aquí es troben la majoria de les aules: Infantil, de 1r a 5è de Primària, 2n A i C, 3r i 4t d’ESO i tot Batxillerat, totes elles dotades de wifi, pissarra digital i taules i cadires que permeten diferents distribucions. 

També estan aquí l’auditori, els laboratoris, l’aula de tecnologia, la de dibuix, la polivalent, aules de desdoblament, d’ordinadors, sales de professors, plató de televisió i el pati interior.

2. Laboratoris

Comptem amb laboratori de Biologia i Geologia a la planta baixa i de Física i Química a la primera planta. Es fan servir principalment a Secundària i Batxillerat, tot i que a Educació Infantil i Primària ja comença a haver-hi pràctiques puntuals. Tots dos compten amb pissarra digital i wifi i estan completament equipats amb les mesures de seguretat (les quals s’expliquen a principi de curs de 1r d’ESO i s’apliquen sempre) i tot el material necessari per a les pràctiques com a microscopis, balances, plaques de petri, reactius químics, neveres…

 
3. Aula de tecnologia

Aquesta aula està dividida en cinc parts:

-La part principal amb els bancs de treball, la pissarra digital i l’equipament més gran

-La part de magatzem amb les eines i el material necessari dividit per nivell i grup

-L’àrea de robòtica amb tres planells de joc amb diferents reptes

- A special room, un espai enfocat a la creació, la creativitat i el treball en grup

- I la impressora 3D amb tot el material necessari per fer-la servir.
4. Aula de Tv
Amb tres càmeres semiprofessionals, micròfons, “croma”, taula de mescles i dos Macs per muntatge, aquesta aula és perfecte per a la iniciació dels estudiants en el món de la comunicació audiovisual. Amb aquest material, a més a més, enregistrem tots els esdeveniments de l’escola per què després els veieu a les nostres xarxes.
5. Camps de futbol
Aquest gran espai d’esbarjo, a més a més dels camps de sorra, compta també amb un gran camp de gespa cedit per la Fundació Johan Cruyff. En aquests espais celebrem no només els partits de futbol, sinó també el Cros del Llor, el Holi Festival, entrenaments de diferents esports i són un dels llocs favorits dels nostres estudiants a les hores dels patis del matí i migdia.
6. Biblioteca

La Biblioteca és un espai d’estudi i treball. Compta amb més de 60 llocs d’estudi, 8 d’ells amb ordinador. Té també 5 sales per treballar en grup i un recull de llibres d’interès per als nostres estudiants com diccionaris, enciclopèdies, llibres de consulta… L’horari d’obertura és de 8 a 9, de 13.30 a 15.30 i de 17 a 19 de dilluns a divendres.

 
7. Campiri

Avis d'estudiants de l’escola, conjuntament amb professors de Primària i noies i nois cultiven diverses hortalisses amb finalitats educatives i mediambientals al nostre hort. Els estudiants del TOC ensenyen als del Cicle Inicial a plantar, cuidar les hortalisses, regar….. També es responsabilitzen de la zona de jardí.

L’’estany compta amb ecosistema propi de plantes, peixos i microorganismes que permeti observar la seva evolució per part de tots els nivells i etapes dels nens i nenes de l’escola.
8. Edifici d'administració

Des d

9. Pista Verda, Pati Nou, Pati del Menjador i Sorrera

La part de dalt de l’escola compta amb diferents espais per al temps lleure dels estudiants a les diferents hores de pati. Cadascun d’aquests llocs té unes característiques específiques que el fan idoni per a unes edats i moments específics.

10. Pista vermella

És una pista de bàsquet i que també es fa servir a les hores de patis. Gràcies a la Fundació Gasol i a Nike, aquesta pista, la primera on en Pau Gasol va practicar el bàsquet quan era un estudiant més de l’escola, es va renovar sencera al curs 2016-17 i va ser testimoni de la rebuda del basquetbolista al Llor.

 
11. Escola esportiva

Aquí trobem les aules de tot 1r i 2n C d’ESO. També hi ha la secretaria de l’Escola Esportiva.  

 
12. Escola de música

Des d’aquest edifici de tres plantes, l’Escola de Música atén els seus 160 estudiants, els quals fan classes cada dia. Aquestes aules estan equipades amb instruments com pianos i bateries, entre d’altres i compten amb espais amples per cantar i ballar. Just davant, hi ha la ludoteca, amb jocs, que té també amb un petit patí amb joguines.

 


13. Menjador i cafeteria

Amb més de 170 places, comptem a més a més amb cuina pròpia i tenim rigorosos controls de qualitat i higiene. Els menús els elaborem mensualment, cuidant molt que siguin saludables i equilibrats, amb productes ecològics i amb una versió ovolacto-vegetariana per als nostres estudiants de Secundària i Batxillerat i professors. La cafeteria obre els dies de cada dia de 8 a 12.45 i de 17 a 19.14. Poliesportiu

Un espai amb diferents usos i que es pot dividir per fer en tres parts independents. Allà, a més a més d'esports amb tot tipus de material (pilotes, cèrcols, rodes...) se celebren cada any els esdeveniments més grans de l'escola: la Cantada de Nadales, la Graduació de Batxillerat, el Comiat de P5, el festival de Carnestoltes, les Exhibicions de Rítmica, etc.

També compta dins amb un gimnàs separat amb mirall, matalassos, cordes, benches...
15. Piscina

Tenim dues piscines cobertes: una gran de 25x12,5 metres i una més petita per a iniciació, aquagym i altres activitats de 6x12,5 metres. Compta amb diversos vestidors, dutxes, bancs i es pot veure des dels patis de fora i també des de la cafeteria.

 
© FUNDACIÓ LLOR
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies