Notícies

Per unes vacances saludables

18/06/2019
Arriba el bon temps i, amb ell, les desitjades vacances d’estiu. A l’escola ens preparem de valent per fer la cloenda del curs i anar preparant les novetats i les tasques que conformaran la propera etapa del nostre alumnat.
 
En aquest sentit, cada any parem especial atenció a la dieta i a l’alimentació que oferim als nostres nois i a les nostres noies a l’escola, des de l’educació infantil fins a secundària. Enguany, hem introduït, durant el tercer trimestre, algunes novetats en la nostra oferta de menjador: reducció de carns vermelles i precuinats, menys sucres i sal al menú, major presència de plats cuinats a la planxa i al forn...
 
Tot plegat forma part del nostre objectiu de ser una escola cada dia més saludable i sostenible. Per això, no deixem de seguir els consells i les recomanacions que ens arriben des de les diferents institucions i agències que vetllen per benestar alimentari dels infants en edat escolar. És el cas de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, des d’on rebem guies molt interessants que ens permeten introduir bones pràctiques i fomentar una correcta alimentació.
 
Davant la imminent arribada de les vacances, ens agradaria compartir amb tothom algunes d’aquestes recomanacions, pràctiques i senzilles, per tal que els nois i noies, juntament amb les seves famílies, no perdin els bons hàbits a taula i continuïn fent salut. 
 
Són petits canvis que aporten grans beneficis!


Tornar a veure totes les notícies

© FUNDACIÓ LLOR
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies