Oferta educativa / Metodologia de Treball Primària

L’objectiu d’aquests sis cursos és el de proporcionar una formació integral que faci possible el desenvolupament de les capacitats dels estudiants (motrius, d’equilibri personal, de relació i actuació social), i l’adquisició dels coneixements bàsics culturals i d’aprenentatge que li serviran per orientar i portar a terme el seu futur.

Entenem però, que l’aprenentatge té una dimensió social que fa que les coses apreses siguin viscudes i valorades de formes diverses. És per això que fonamentem l’educació dels valors, tant els que fan referència a un mateix com els que afecten directament als altres. Ho fem a partir d’un treball tutorial acurat i enriquidor, tant referent a actuacions globals de tota l’escola, com a partir del treball en grup i, dins d’aquest, un precís seguiment individual de cada estudiant. D’aquesta manera els estudiants aprenen a cooperar en un projecte compartit, amb implicació personal i incidència col·lectiva.

Programes Específics de Primària

- Cicles: Cicle Inicial: 1r i 2n de Primària, Cicle Mitjà: 3r i 4t de Primària i Cicle Superior: 5è i 6è de Primària.
- Àrees complementàries: Cicle Inicial (Informàtica/robòtica, xinès/taller de llengües, Natació, Càlcul i Enginy i Comunicar-se) Cicle Mitjà (Informàtica/robòtica Natació, xinès/taller de llengües, Càlcul i Enginy, Ritmes i Sons i Tècniques d’Estudi) i Cicle Superior (Informàtica, Natació, Tècniques de treball cooperatiu, Francès i Alemany/taller de llengües)
- Departaments: D’anglès (Teatre en anglès, activitats de Halloween, English Day, The Fonix Contest, auxiliars de conversa…), de matemàtiques (concurs de càlcul mental i problemes, enigmàtiques, didakids... ) i de català i castellà (Pla lector, company lector, explica’m, contesnet, tr@mscriure, correu electronic, concurs de Sant Jordi, Jocs Florals de Sant Boi, animacions a la lectura, conta contes, sortides a biblioteques, concursos de lectura en veu alta…) 

 

Acollida de 8.00h a 9.00h (opcional) Matí de 9.00h a 13.00h Tarda de 15.00h a 17.00h Permanència de 17.00h a 19.00h (opcional)
© FUNDACIÓ LLOR
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies