Oferta educativa / Metodologia de treball a InfantilEl mètode emprat per desenvolupar les capacitats dels nens/es és el Constructivisme. Es parteix del que és més proper per a l'Infant per afavorir i avançar en el seu procés d'aprenentatge.

Per tal d'assolir els objectius del curs, les nostres unitats didàctiques tenen un fil conductor o tema proper al nen/a que engloba totes les àrees d'aprenentatge. És a dir, treballem de forma globalitzada.

Jornades d'adaptació: Els/Les alumnes de P3 comencen un parell de dies abans que la resta d'Etapes i tenen l'Escola i l'Equip per a ells sols.

A més a més del Català i Castellà els nens i nenes d'Educació Infantil realitzen 2:30 h. a la setmana d'Anglès. Els introduïm en aquesta llengua mitjançant el joc, la cançó, treballs manuals i noves tecnologies. També fan la introducció al Xinès de P3 fins a P5 i després aquesta llengua, a la Primària, serà una activitat extraescolar.

Les noves Tecnologies (iPadsPDI i ordinadors...) també són presents a les aules des de P3.

Sortides: cada nivell realitzen sortides, dins i fora de Sant Boi, que estan relacionades amb la unitat de programació que s'està treballant.

Ludoteca: Els nens/es d'Educació Infantil van un cop per setmana. A la ludoteca treballem l'expressió oral i descobrim el joc simbòlic.

Esport: Realitzem en anglès activitats físiques curriculars (dos cops per setmana durant ¾ d'hora)

Natació: Aquesta activitat es realitza un cop de setmana on els nens/es d'una manera lúdica realitzen activitats aquàtiques.

 

© FUNDACIÓ LLOR
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies